Harsbehandeling lichaam

Harsbehandeling in Eindhoven

Bij Pure zijn wij al jaren gespecialiseerd in het ontharen van gelaat en lichaam. Ook bij een zeer gevoelige huid weten wij raad en voorkomen we ernstige roodheid na het harsen. Wij werken met de hars van Clean & Easy, dit is een harstechniek op een rol. Bij een gevoelige huid gebruiken we een Azuleen hars en beschermen we de huid met een speciaal lavendelpoeder, zodat de hars zich alleen aan de haartjes hecht. Direct na het harsen verkoelen we de huid met water en Aloë Vera gel om eventuele irritatie te voorkomen.

Over onze Harsbehandeling lichaam behandeling

Mag ik na het harsen in de zon?

Probeer na een harsbehandeling minimaal 48 uur uit de zon te blijven. De huid is gevoeliger voor de zon en de kans op verbranding is daardoor groter. Na een aantal dagen is het nog steeds aan te raden om de huid extra goed te beschermen en een SPF30 of SPF50 te gebruiken.
 

Krijg ik bultjes na het harsen?

Sommige huidjes zijn gevoeliger voor ontharen dan andere. De kans dat er een irritatie ontstaat na het harsen is aanwezig. Maar wij proberen dit te reduceren door het gebruik van Azuleen hars, lavendelpoeder en de huid goed te koelen. Als je nog nooit bent geharst, kan de huid soms ook wat heftiger reageren, meestal trekkendeze irritatie na een paar uur weer weg.
 

Verschil tussen een brazilian wax en bikinilijn harsen

Bij een brazilian wax worden alle haartjes verwijderd die aanwezig zijn in de schaamstreek. Maar wij harsen enkel de bikinilijn. Dit houd in dat je bij ons een wegwerpstring krijgt en alle haartjes die dan nog zichtbaar zijn, verwijderd worden doormiddel van een warme hars. Ook halen we de haartjes weg die onder de navellijn aanwezig zijn en eventuele haartjes onder bij de billen. De haartjes dienen minimaal een lengte te hebben van 0,5 cm om de gehele haar inclusief wortel te kunnen verwijderen. 

Foto's

Maak direct een afspraak