Relax massage

Relax massage 60 min. l € 72.50

Heerlijk ontspannen tijdens de 'Relax massage'. We gebruiken zachte oliën om met soepele bewegingen alle spanning en stress weg te masseren. Geniet van je 'me-time moment' in een heerlijk verwarmde massagestoel met rustgevende achtergrondmuziek om bij weg te dromen.

Over onze Relax massage behandeling

Een massage is een ultiem relax moment voor jezelf. Maar misschien is het ook wel echt nodig en heb je last van nek of rugklachten. Voordat de massage begint, is er ruimte om te overleggen wat je speciale wensen zijn. 
 

Massage in Eindhoven

Een lichaamsmassage is een ultiem relax moment voor jezelf. Maar misschien is het ook wel echt nodig en heb je last van nek of rugklachten. Vooraf de massage begint is er ruimte om te overleggen wat je speciale wensen zijn. Bij de Relax en de Hot-stone massage masseren we achterkant lichaam. Je hoeft dus niet om te draaien, terwijl je nét lekker ligt in te dommelen. 
 

Massage therapy

Een lichaams massage kan ook heel goed preventief werken, kom dus niet als het al te laat is. Je mag de 'Relax massage' niet vergelijken met een sport massage, omdat een relax massage veel meer op de ontspanning is gericht. We houden bij Pure niet van slappe handjes en daarom geven we de voorkeur aan een stevige massage. Zo kunnen we de doorbloeding stimuleren, afvalstoffen afvoeren en de spieren laten ontspannen. 

Behandelingen

60 minuten
Relax Massage

Heerlijk ontspannen tijdens de Relax massage. We gebruiken zachte oliën om met soeple bewegingen alle spanning en stress weg te masseren. Geniet van je me-time moment in een heerlijk verwarme massagestoel met rustgevende achtergrond muziek om bij weg te dromen.