Gerstekorrels

Per 15 min. l € 21.50

Kleine witte harde bultjes onder het oog zijn meestal gerstekorrels. Deze kun je niet zelf verwijderen, omdat ze onder je huid liggen. Tijdens een gezichtsbehandeling halen we deze vervelende gerstekorrels voor je weg, maar ook een losse behandeling voor gerstekorrels is mogelijk.

 

Over onze Gerstekorrels behandeling

Wat zijn gerstekorrels?

Meestal zitten de gerstekorrels in het gezicht op plekken waar de huid wat dunner is. Een gerstekorrel is een ophoping van talg onder de huid. Hierdoor kan deze ook niet zelf verdwijnen en zal na verloop van tijd alleen maar groter worden. Een gestekorrel komt het meeste voor bij een vochtarme huid met een tekort aan vetten.

 

Hoe kom ik van mijn gerstekorrel af?

Ga niet zelf thuis aan de slag om deze gerstekorrels te verwijderen, meestal blijft de korrel zitten en is de huid beschadigd. Bij het verwijderen van een gerstekorrel is het belangrijk om steriel te werken en de huid minimaal schade aan te richten. Wij halen een gerstekorrel weg met hulp van een steriele naald. We perforeren de huid, zodat er een open verbinding ontstaat en met lichte druk begeleiden we de ophoping van talg en cellen naar buiten. Zorg dat je thuis minimaal 2 keer per week je huid scrubt om de dode huidcellen te verwijderen. Zo kun je voorkomen dat er nieuwe gerstekorrels ontstaan. 

Behandelingen

15 min.
Gerstekorrels verwijderen

Heb jij last van kleine witte gerstekorrels? Meestal zitten deze rond je ogen. Wij kunnen ze voor je verwijderen. 

Foto's