Peeling Intense

70 min. l € 125.00

De Peeling Intense is een zeer intensieve behandeling voor de huid. Daarom adviseren we om altijd eerst een "kruidenpeeling" te doen en daarna de "Peeling Intense".

Tijdens deze behandeling werken we met twee soorten peelings: De kruidenpeeling en de zuren. Door deze combinatie werken we zowel in de diepere huidlaag als de oppervlakte van de huid.

De Peeling Intense adviseren we bij een huid die last heeft van onzuiverheden, grove poriën, fijne lijntjes en overmatige talgafscheiding. Maar ook kleine littekentjes kunnen we hiermee goed aanpakken. 

  • Peeling
  • Huidstructuur verbetering
  • Zeer intensief

Gratis Intake

Over onze Peeling Intense behandeling

Is deze behandeling geschikt voor mijn huid? 

De "Peeling Intense" is een behandeling die we pas kunnen adviseren nadat we je huidtype hebben gezien. Daarom is een intakegesprek zeker aan te raden. Tijdens dit gesprek kunnen we er samen achter komen, hoe we jouw huid het beste kunnen behandelen. Omdat het een peeling is die zowel van binnenuit als van buitenaf werkt, kunnen we deze behandeling alleen toepassen op een huid die gezond en goed gehydrateerd is. Je huid heeft namelijk voldoende draagkracht nodig om te herstellen. Bovendien krijg je tijdens de intake advies van ons, hoe je thuis het beste de behandeling kan voortzetten.

Hoe werkt de Peeling Intense? 

We starten de behandeling met het reinigen van het gezicht, met de reinigingsgel van Décaar en Ph balancing lotion. We starten de behandeling met de zuren, de huid kan warm aan gaan voelen. Met een waaiertje koelen we je huid zo goed mogelijk af, maar het is wel even doorzetten. Na de zuren gaan we voorzichtig de onzuiverheden verwijderen. Daarna volgt de kruidenpeeling en die laten we 5 tot 15 minuten zitten en gaan we niet inmasseren. 

Wat is het resultaat na een Peeling Intense?

We proberen altijd een zo goed mogelijk resultaat te bereiken met onze behandelingen. Dat is echter ook mede afhankelijk van je voeding, levensstijl en de producten die jij thuis gebruikt. Tijdens de intake geven we ook adviezen over voeding en productgebruik, zodat je zo lang mogelijk plezier hebt van het bereikte resultaat. Na de peeling kan je huid rood kleuren en warm aanvoelen. Ook kan er na een aantal dagen een huidschilfering optreden. Je kan dan heel mooi zien, dat er onder die velletjes een nieuwe huid tevoorschijn komt. 

 

Wat mag ik wel en niet na een peeling? 

Na een peeling mag je tien dagen niet in de zon of onder de zonnebank, geen sauna bezoeken en de eerste 24 uur geen make-up gebruiken of de huid heel nat maken. Je mag wel een mineralen make-up gebruiken, omdat deze geen chemische stoffen bevat en dus het proces niet kan verstoren. We raden ook af om de eerste twee dagen te sporten, omdat de doorbloeding dan te veel wordt gestimuleerd. Houd er rekening mee dat de huid kan gaan vervellen en de eerste uren behoorlijk rood kan worden.