Tip-To-Toe

70 min. l € 92.50

Een heerlijke combinatie van een lichaamsmassage en gezichtsverzorging. Wil je een beetje van beide? Dan is de Tip To Toe echt een behandeling voor jou! 

  • Lichaamsmassage
  • Gezichtsverzorging
  • Tip: tijdens zwangerschap

Over onze Tip-To-Toe behandeling

Wat kan ik verwachten van de Tip To Toe behandeling? 

Deze mooie combinatie van lichaam en gezicht geeft zoveel ontspanning, dat de meesten zelfs in slaap vallen. We starten met een diepe reiniging van het gelaat om eventuele make-up te verwijderen en de huid op te frissen. Daarna volgt de enzymenpeeling. Deze voelt aan als een heerlijke oliemassage, maar heeft de werking van een celvernieuwende peeling. In één beweging door masseren we gelaat, hoofdhuid, schouders, armen, handen en benen. Tijdens deze ontspannende massage brengen we een gezichtsmasker aan om de huid te hydrateren en te voeden. Dit is de ultieme relax behandeling!

Is de Tip To Toe een gezichtsbehandeling of lichaamsmassage?

Tijdens de behandeling lig je in een heerlijk comfortabele houding op je rug. We masseren de voorkant van het lichaam en behandelen het gezicht. Je zult echt de combinatie tussen die twee ervaren. Als je graag het epileren van de wenkbrauwen erbij wil reserveren of last hebt van gerstekorrels, kunnen we dit er gewoon aan toevoegen. Zo maak jij je behandeling helemaal naar eigen wens.

Foto's

Maak direct een afspraak