Medik8 Peeling

Medik8 Peeling 
Kuur behandelingen

Met onze intensieve peels van medik8 kunnen wij diverse huidproblemen aanpakken. Maar ook voor een boost om je huid te verbeteren, zetten we graag onze kuur van medik8 peels in. 

  • Chemische peeling
  • Minder down-time
  • Aangepast aan jouw huidtype

Over onze Medik8 Peeling behandeling


Professioneel Peeling Menu

-Deze peelingen bieden wij aan in kuurverband van minimaal 3 tot 6 behandelingen. 

Tijdens onze eerste afspraak nemen we een uitgebreide intake af, doen we een patch test en laten we zien welke huidverzorgingskit je nodig hebt om je huid voor te bereiden op de peels. Twee weken vooraf de kuur is het verplicht om te starten met het CSA-protocol. CSA zijn vitamine C, sunscreen en vitamine A. De vóór- en naverzorging van de huid is zeer belangrijk als je voor een peeling kuur gaat. 
 

We starten met de Rewind, Even of Clarity peeling, geheel afhankelijk van je huidtype en doel.

Alle peels die volgen kunnen wij gaan layeren, deze techniek is uniek binnen Medik8. (dit zie je bij geen enkel ander merk). Layeren betekent dat we in de basis peel bijvoorbeeld werken op rimpels maar we in de volgende laag ook bijvoorbeeld pigmentvlekjes gaan aanpakken. Zo krijg je een unieke peel, speciaal voor jou op maat gemaakt voor de beste resultaten. Tijdens deze layaring maken we gebruik van hoge concentratie aan amandelzuur, melkzuur en glycolzuur. Voor de meest effectieve resultaten, raden we aan om een kuur van 6 behandelingen te doen, met een tussen periode van 10 a 14 dagen. Tijdens de kuur is het van belang dat je de huid goed beschermd tegen de zon. Wij raden het af om een peeling te ondergaan nét voor een zonvakantie. 

Tarieven:

Medik8 peeling 1ste behandeling incl. naverzorging: € 159.00
Opvolgbehandeling: € 119.00 (inclusief layeren)


De peels waarmee wij werken bevatten allemaal de time-release-technologie. Dit wil zeggen dat de peels langzaam worden afgegeven in de huid waardoor de peel beter te verdragen is, en dus ook langer op de huid kan blijven, tot wel 10 minuten. Dit zorgt voor een prachtig resultaat, met zo min mogelijk downtime. Afhankelijk van je huidtype, kan je huid ook gaan afschilveren. 

 

---------------------------------------------------------------

  • REWIND PEELING

Een gerichte formule die de productie van collageen bevordert en fijne lijntjes en rimpels vermindert.

 

  • EVEN PEELING

Een verhelderende peeling die gericht is op schade door de zon, hyperpigmentatie en een doffe, niet-egale huid. Helpt een egale en stralende huidteint te herstellen.
 

  • CLARITY PEELING

Een krachtige combinatie van zuren die diep in de poriën zinken om de huidteint effectief te verhelderen en te zuiveren. Brengt snel oneffenheden onder controle en vermindert drastisch het risico op toekomstige puistjes.

---------------------------------------------------------------

  • Minimaal twee weken vooraf de peeling start je met de de Essential CSA kit of de CSA kit retinol edition. Je huid moet goed voorbereid worden met vitamine C en A van Medik8. 
  • Direct na de eerste behandeling is het belangrijk dat je de huid gaat verzorgen met de Post-treatment kit van medik8. Deze kit is specifiek samengesteld om de huid na een intensieve behandeling te herstellen. De eerste behandeling is inclusief de naverzorging. 
  • Twee weken na de kuur kom je terug voor de "After Care".

Wil je wél genieten van de voordelen van een peeling, maar wil je geen heel traject starten? Dan hebben we ook de mogelijkheid om voor de Glow Peel te gaan. 

 

Behandelingen

Medik8 peeling intake

Reserveer hier jouw intake voor een Medik8 peeling in kuurverband. Dit is je eerste stap naar een stralende huid!