Huidverbetering Observ

Jouw eerste behandeling bij Pure gericht op huidverbetering!

Ontdek de toekomst van de huidverzorging. Als het om huidverzorging gaat, willen we allemaal het beste voor onze huid. We gebruiken verschillende crèmes, serums en behandelingen om onze huid gezond en stralend te houden.

Maar hoe weten we eigenlijk wat onze huid nodig heeft? Dat is waar deze behandeling in beeld komt! Deze behandeling biedt een diepgaande analyse van je huid en helpt je om een gepersonaliseerd huidverzorgingsregime te creëren.

 • Nieuwe klanten kiezen voor de Observ Treatment
 • Intake - Analyse - Powerbehandeling
 • Huidverbetering

Over onze Huidverbetering Observ behandeling

 

Met de "Observ Treatment" start je jouw eerste bezoek bij Pure

Skincheck - Huidverbeterende Powerbehandeling
Waar ga jij voor?

 • Observ Basic € 85  50 min.
  Reiniging - peeling - uitgebreide dagverzorging

 • Observ Pro € 125  70 min.
  Reiniging - peeling - onzuiverheden verwijderen of focus supplement - uitgebreide dagverzorging
 • Observ Advanced € 150 80 min. 
  Dubbele reiniging - peeling - onzuiverheden verwijderen of focus supplement - masker - uitgebreide dagverzorging
 • Observ Sublime € 175  95 min.
  Dubbele reiniging - peeling - onzuiverheden verwijderen - focus supplement - masker - uitgebreide dagverzorging
   

Wat kan ik verwachten van de Observ Treatment?

We starten met een lekker kopje thee of koffie. Vooraf je afspraak mailen we het online intake formulier, zodat je deze thuis in alle rust kan invullen. De huidspecialist gaat deze uitgebreid met je doornemen en start met haar persoonlijke huidadvies voor jou. Wij maken een plan wat aansluit op jouw levensstijl en wensen, denken met je mee in tijd en budget en geven je inzichten wat betreft voeding van binnenuit

"Wij hebben binnen ons team een huidspecialist die "orthomoleculaire therapie" studeert. Zo kunnen we indien gewenst altijd dieper ingaan op bepaalde voedingsadviezen om het beste resultaat te bereiken voor jouw huid."

Zodra jij er klaar voor bent, gaan we een uitgebreide huid-scan maken van jouw huid. Na een uitgebreide intake, huidanalyse en huidscan, maken we een vrijblijvend behandelplan. Zo kan jij op eigen tempo op je doel afgaan en je huidconditie verbeteren!

Bij de Observ Treatment gaan we direct na de Skincheck de salon is voor een gezichtsbehandeling aangepast op jouw huidtype. Zo ga je dus direct van start met het verbeteren van jouw huidconditie. Het voordeel van deze behandeling is, dat de huidspecialist jouw huid ook kan voelen en kan ervaren hoe de huid reageert op bepaalde ingrediënten. Je hoeft zelf vooraf niet uit te vogelen welke behandeling je nou het beste kan kiezen. 

 

Jouw eerste stap naar een gezonde en stralende huid.

Een treatment in combinatie met de "Observ 520" huidscanapparaat dat gebruikmaakt van geavanceerde beeldanalyse en spectroscopische technieken om de conditie van je huid te beoordelen. Het apparaat maakt gebruik van verschillende lichtbronnen om de huidlagen te scannen en gedetailleerde informatie te verstrekken over aspecten zoals: poriestructuur, huidtextuur, pigmentatie, vochtgehalte en talgproductie.

Het resultaat is een gedetailleerd en persoonlijk rapport dat jouw huidconditie in kaart brengt. De combinatie van de diepere huidlagen scannen, het in beeld brengen en het voelen van de huid maakt een huidanalyse helemaal compleet! Daarop volgt direct na de huidscan de gezichtsbehandeling. 

 

ACTIE maand September & Oktober

 • Observ € 75 i.p.v. € 85
 • Observ Pro € 110 i.p.v. € 125
 • Observ Advanced € 125 i.p.v. € 155
 • Observ Sublime € 145 i.p.v. € 175
   

 

Behandelingen

Observ Treatment

Jouw eerste stap naar een gezonde en stralende huid! Kies hier de behandeling en tijd die je wil reserveren.