ACTIES

Elke twee maanden nieuwe aanbiedingen en leuke arrangementen, laat je verrassen! Als je graag de nieuwste aanbiedingen in je mailbox wil ontvangen, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Nieuwste aanbieding

 

 

10 = 12 actie


Inmiddels is de 10=12 actie een vaste prik geworden voor vele klanten van ons. We geven met deze actie een flinke korting aan de vaste klant. Maar iedereen kan de actie aankopen en deze is geldig op alle behandelingen. 


 

Hoe werkt de 10 =12 actie? 

Het werkt eigelijk heel simpel, je koopt 10 behandelingen en ontvangt er 2 GRATIS. De actie is precies 1 jaar geldig en is persoonsgebonden. Maar door de lockdown, bieden we de 10=12 nu online aan. Als jij de actie in janauri aankoopt, mag jij zelfs twee behandelingen inzetten als vrij keuze! 
 

Wat zijn de voordelen van de 10 = 12 actie ?

Dat je twee behandelingen GRATIS krijgt! En omdat je de actie al hebt voldaan, voelt het alsof je de rest van het jaar zonder te betalen zo naar buiten kan lopen, nadat je hebt genoten van je heerlijke behandeling.

Ook zul je merken dat je je wenkbrauwen, nagels of huid minder laat verslonsen, omdat je het voordeel uit de actie wil halen. En dat voordeel kan flink in de euro's oplopen! 

Als je het nou nét niet zou halen om je 10=12 actie elke 4 a 5 weken te plannen, kan je de behandeling ook twee keer inzetten voor een andere behandeling uit dezelfde categorie. Bijvoorbeeld: Je koopt de 10 = 12 actie van de wenkbrauwen verven, dan kan je deze ook twee keer inzetten voor het epileren van je wenkbrauwen. 

 

Stel het coronavirus gooit roet in het eten, wat dan?

Dit vinden ook wij heel vervelend, dus daar hebben we een oplossing voor. Normaliter mag je twee keer je 10 = 12 actie upgraden. Dit upgraden wil zeggen, dat je bijvoorbeeld je "Pedicure Basic" mag omzetten naar een "Pedicure Pro" of "Pedicure Spa" en dan het restbedrag bijbetaalt. Met een upgrade blijf je dus in dezelfde categorie. 

Maar nu mag je bovenop de upgrade ook een behandeling uit een andere categorie kiezen kiezen. 

 

Wat zijn de voorwaarden? 

* extra voordeel bij aankoop via de webshop in januari

  • Afspraken die niet 24-uur vooraf zijn afgemeld, komen te vervallen
  • De 10=12 actie is persoonsgebonden
  • Twee keer upgraden naar een andere behandeling uit dezelfde categorie
  • We geven geen geld terug op de aanbieding