ACTIES

Elke twee maanden nieuwe aanbiedingen en leuke arrangementen, laat je verrassen! Als je graag de nieuwste aanbiedingen in je mailbox wil ontvangen, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Nieuwste aanbieding en Black Friday

10=12 actie

Inmiddels is de 10=12 actie een vaste prik geworden voor vele klanten van ons. We geven met deze actie een flinke korting aan de vaste klant. Maar iedereen kan de actie aankopen en deze is geldig op alle behandelingen. 
 

Wanneer kan ik de actie kopen?
Je kan de nieuwe 10 = 12 actie weer kopen in de maanden Maart en April 2022. 


Hoe werkt de 10 =12 actie? 
Het werkt eigenlijk heel simpel, je koopt 10 behandelingen en ontvangt er 2 GRATIS. De actie is precies 1 jaar geldig en is persoonsgebonden.

 

Wat zijn de voordelen van de 10 = 12 actie?
Jouw voordeel is dat je twee behandelingen GRATIS krijgt! Omdat je de actie al hebt voldaan, voelt het alsof je de rest van het jaar zonder te betalen zo naar buiten kan lopen, nadat je hebt genoten van je heerlijke behandeling.

Je zal ervaren dat je je wenkbrauwen, nagels of huid minder laat verslonzen, omdat je het voordeel uit de actie wil halen. En dat voordeel kan flink in de euro's oplopen! 

Als je het nou nét niet zou halen om je 10 = 12 actie elke 4 a 5 weken te plannen, kan je de behandeling ook twee keer inzetten voor een andere behandeling uit dezelfde categorie. Bijvoorbeeld: Je koopt de 10 = 12 actie van de wenkbrauwen verven, dan mag je deze ook twee keer inzetten voor het epileren van je wenkbrauwen. 

 

Stel het coronavirus gooit roet in het eten, wat dan?
Dit vinden ook wij heel vervelend, dus daar hebben we een oplossing voor. Dan verlengen we de actie met de periode die wij moesten sluiten.


 

Wat zijn de voorwaarden? 

  • Afspraken die niet 24-uur vooraf zijn afgemeld, komen te vervallen
  • De 10=12 actie is persoonsgebonden
  • Twee keer upgraden naar een andere behandeling uit dezelfde categorie
  • We geven geen geld terug op de aanbieding