ACTIES

Elke twee maanden nieuwe aanbiedingen en leuke arrangementen, laat je verrassen! Als je graag de nieuwste aanbiedingen in je mailbox wil ontvangen, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Nieuwste aanbieding Juni/Juli

10 = 12 actie

Inmiddels is de 10=12 actie een vaste prik geworden voor vele klanten van ons. We geven met deze actie een flinke korting aan de vaste klant. Maar iedereen kan de actie aankopen en deze is geldig op alle behandelingen. 
 

Hoe werkt de 10 =12 actie? 

Het werkt eigelijk heel simpel, je koopt 10 behandelingen en ontvangt er 2 GRATIS. Je kan dit doen bij je eerst volgende bezoek aan de salon in december en januari. De actie is precies 1 jaar geldig en is persoonsgebonden. Hoe heerlijk is het om een jaar lang naar de schoonheidsspecialiste te gaan zonder te betalen! Tenminste zo voelt het, omdat de actie in december of januari wordt voldaan.
 

Wat zijn de voordelen van de 10 = 12 actie ?

Omdat je de actie in december of januari al hebt voldaan, voelt het alsof je de rest van het jaar zonder te betalen zo naar buiten kan lopen, nadat je hebt genoten van je heerlijke behandeling. Ook zul je merken dat je je wenkbrauwen, nagels of huid minder laat verslonsen, omdat je het voordeel uit je actie wil halen. En dat voordeel kan hoog in de euro's oplopen! 

Als je het nou nét niet zou halen om je 10=12 actie elke 4 a 5 weken te plannen, kan je de behandeling ook twee keer inzetten voor een andere behandeling. 

 

Door het coronavirus heb ik tijdelijk geen gebruik kunnen maken van mijn 10=12 actie

Dit vinden ook wij heel vervelend, dus daar hebben we een oplossing voor. Normaliter mag je twee keer je 10=12 actie upgraden. Dit upgraden wil zeggen, dat je bijvoorbeeld je Pedicure Basic mag omzetten naar een Pedicure Pro of Pedicure Spa en dan het restbedrag bijbetaalt. Met een upgrade blijf je dus in dezelfde categorie. 

Maar nu mag je bovenop de upgrade ook twee keer een behandeling uit een andere categorie kiezen kiezen. 

Stel je hebt een 10=12 actie voor een "Gelcolor Perfect". Dan kan je bijvoorbeeld twee keer een pedicure behandeling laten doen of je gaat voor een gezichtsbehandeling en massage. Die keuze is aan jou! Het bedrag van je 10=12 actie wordt dan verrekend, zodat je een eventueel restbedrag kan bijbetalen. 

 

Wat zijn de voorwaarden? 

  • Afspraken die niet 24 uur vooraf zijn afgemeld, komen te vervallen
  • De 10=12 actie is persoonsgebonden
  • Je mag twee keer de behandeling upgraden naar een andere behandeling
  • We geven geen geld terug op de aanbieding