ACTIES

Elke twee maanden nieuwe aanbiedingen en leuke arrangementen, laat je verrassen! Als je graag de nieuwste aanbiedingen in je mailbox wil ontvangen, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. 

Check hier de nieuwste aanbieding!

10 = 12 actie

Inmiddels is de 10=12 actie een vaste prik geworden voor vele klanten van ons. We geven met deze actie een flinke korting aan de vaste klant. Maar iedereen kan de actie aankopen en deze is geldig op alle behandelingen. 
 

Hoe werkt de 10 =12 actie? 

Het werkt eigelijk heel simpel, je koopt 10 behandelingen en ontvangt er 2 GRATIS. Je kan dit doen bij je eerst volgende bezoek aan de salon in december en januari. De actie is precies 1 jaar geldig en is persoonsgebonden. Hoe heerlijk is het om een jaar lang naar de schoonheidsspecialiste te gaan zonder te betalen! Tenminste zo voelt het, omdat de actie in december of januari wordt voldaan.
 

Wat zijn de voordelen van de 10 = 12 actie ?

Omdat je de actie in december of januari al hebt voldaan, voelt het alsof je de rest van het jaar zonder te betalen zo naar buiten kan lopen, nadat je hebt genoten van je heerlijke behandeling. Ook zul je merken dat je je wenkbrauwen, nagels of huid minder laat verslonsen, omdat je het voordeel uit je actie wil halen. En dat voordeel kan hoog in de euro's oplopen! 

Als je het nou nét niet zou halen om je 10=12 actie elke 4 a 5 weken te plannen, kan je de behandeling ook twee keer inzetten voor een andere behandeling. 

 

Wat zijn de voorwaarden? 

  • Afspraken die niet 24 uur vooraf zijn afgemeld, komen te vervallen
  • De 10=12 actie is persoonsgebonden
  • Je mag twee keer de behandeling upgraden naar een andere behandeling
  • We geven geen geld terug op de aanbieding