Rode adertjes verwijderen

10 tot 40 min. l € 65.00

Heb je last van zichtbare rode adertjes in het gezicht? Bij Pure kunnen we die vrij simpel verwijderen. Het verwijderen van onsierlijkheden d.m.v. electro-coagulatie. 

Over onze Rode adertjes verwijderen behandeling

Rode wangentjes. Leuk, totdat je er zelf last van krijgt. Het begint met een klein gesprongen vaatje rond de neus of op de wangen en voor je het weet zitten beide wangen vol. En als je pech hebt, krijg de daarbij ook een rode neus. Als je in de spiegel kijkt zie je ineens het beeld van je moeder, want ja die had er ook last van. 
 

Hoe werkt de behandeling?

Het apparaat werkt met de unieke technologie USHF (ultra short high frequency). Deze methode wordt in de medische wereld al vele jaren met uitstekend resultaat gebruikt. De behandelingen zijn kort van duur en geven (meestal) direct resultaat. Soms zijn er meerdere behandelingen nodig, dit is geheel afhankelijk van het plekje en/of huidtype. Met een naaldje, dat verbonden is met het apparaat, wordt de huidafwijking behandeld. Door coagulatie (stollen van het bloed) verdwijnt nu het gesprongen bloedvaatje. Door de warmteontwikkeling zal de huid wat rood worden en er kan een minuscuul korstje ontstaan. Deze roodheid kan nog enkele dagen tot een week zichtbaar blijven. Na 24 uur mag je mineralen make-up gebruiken om dit te camoufleren. Let op dat u de eerste dagen niet langdurig in de zon gaat en een spf 50 gebruikt. 
 

Waarom heb ik couperose?

  • De kans op het ontwikkelen van couperose is groter als je ouders, oma, opa, broers en zussen hier ook last van hebben. Het is namelijk een erfelijke huidaandoening.
  • Je ziet het vaak bij de mensen die dagelijks buiten in de kou werken een roodheid op de neus of wangen optreden. Dit heeft te maken met de extreme temperatuur verschillen van koud naar warm. 
  • Mechanische beschadiging van de huid kan ook couperose veroorzaken of verergeren. Denk bijvoorbeeld aan een verwonding of operatie in je gezicht, maar ook heftige cosmetische behandeling. Zelfs bij agressieve cosmetische producten. Scrubben mag je echt niet doen als je last hebt van couperose. Wil je toch de dode huidcellen verwijderen kies dan voor een enzymen peeling of een product op basis van salicylzuur. 
     

Wat helpt nog meer tegen couperose?

  • kalmerende en ontstekingsremmende ingrediënten zorgen dat de roodheid minder opvalt. Een geïrriteerde huid is nog roder. Goede ingrediënten zijn niacinamide, glycyrrhiza glabra (Licorice Root), allantoïne en panthenol. Te vette crèmes of serums kan je beter vermijden, kies voor wat lichtere producten die snel worden opgenomen door de huid. 
  • Zonschade kan couperose verergeren, dus wij adviseren het dagelijks gebruik van een spf créme.
     

Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om een mooie make-up dagelijks te gebruiken en de rode plekken te camoufleren. In dat geval zou ‘Jane Iredale’ onze make-up lijn daar mooi op aansluiten. Deze mineralen make-up bevat kalmerende en herstellende ingrediënten.

 

Behandelingen

10 - 40 min.
Rode adertjes verwijderen

Wil jij van gesprongen rode adertjes af? Reserveer dan nu jouw afspraak.

Foto's