Perfect Look

40 min l € 52.50

Een prachtige avond of feest make-up, verzorgd door één van onze topvisagisten en met onze favoriete make-up: Jane Iredale! Een stralende huid en aangepaste kleuren op jouw huidtype zorgen voor de perfecte make-up. 

  • Minerale make-up
  • Niet op dieren getest
  • Natuurlijke look

Over onze Perfect Look behandeling

Met de Perfect Look weet je zeker, dat je make-up helemaal af is. We brengen een make-up aan, die helamaal aansluit bij jouw wensen. Wil jij even een kleine touch-up na je gezichtsbehandeling, zodat je niet zonder make-up de deur uit hoeft? Reserveer dan de "Finisching touch" bij je behandeling. 

 

Wat is minerale make-up?

Laat je natuurlijke schoonheid stralen dankzij de minerale make-up van Jane Iredale. Deze producten zijn bijzonder door hun samenstelling. Minerale ingrediënten van de hoogste kwaliteit, die tegelijkertijd je huid verzorgen en beschermen. Je krijgt de mooiste resultaten dankzij de meest pure ingrediënten. Veel salons zullen hun producten aanprijzen als zijnde 'natuurlijke cosmetica' of 'minerale make-up'. Maar elk product dat ook maar een kleine hoeveelheid mineralen bevat, kan verkocht worden als minerale make-up. Helaas zitten er dan nog steeds (traditionele) samenstellingen in zoals: kleurstoffen, conserveermiddelen, siliconen en andere chemicaliën. Ons merk "Jane Iredale" is echter 100% betrouwbaar en biedt de hoogst haalbare kwaliteit van minerale make-up. 
 

Minerale make-up als huidverzorging

De minerale make-up van Jane Iredale is een aanvulling op je huidverzorging. Dit komt omdat de make-up bestaat uit natuurlijke ingrediënten zoals: zinkoxide, mica poeders, vitaminen A, C en E. Daarnaast bevatten de foundation en poeders een natuurlijke zonbescherming van minimaal SPF 20. Zo is je huid beschermd tegen de zon en heb je minder kans op pigmentvlekjes en huidkanker.

 

Behandelingen

40 min.
Perfect Look

Wil jij een mooie look, voor een speciale dag? Reserveer dan de Perfect Look en onze visagiste geeft jou die prachtige make-up, die helemaal aansluit bij jouw feestje.

Foto's