SkinPen

De huid in de diepte vernieuwen, zónder oppervlakkige schade aan te richten en met een minimale hersteltijd. Dit kan met de SkinPen, een uniek medisch microneedling systeem. 

 • Huidvernieuwing
 • Huidverjonging
 • Medische behandeling
 • Littekenvermindering
 • Pigment verminderen

AANBIEDING maand januari en februari: Bij een kuur van 6 behandelingen ontvang je vooraf je kuur de "Observ Treatment Basic" cadeau!

Over onze SkinPen behandeling

SkinPen medisch microneedling

Wij zijn overgestapt van een "normale" microneedling behandeling naar de "SkinPen". Daar hebben we zoveel redenen voor. Allereerst omdat wij het beste resultaat willen bereiken. Maar ook omdat we veilig willen werken, met apparatuur goedgekeurd met een CE-certificaat. Op dit moment kan alleen de SkinPen dit beweren. Geen littekens, minder downtime en sneller het gewenste resulaat bereiken, daar gaan wij voor! 
 

Is de microneedling behandeling geschikt voor elk huidtype? 

De microneedling is een zeer intensieve behandeling en is niet geschikt is voor elk huidtype. Daarom starten we een microneedling kuur altijd met een uitgebreide intake. De huidspecialist beoordeelt dan of uw huidtype geschikt is voor een microneedling behandeling met de SkinPen en om de hoeveel weken de kuur gaat worden uitgevoerd. 
 

Wat is microneedling? 

Met de SkinPen maken we microperforaties in de huid, wel 1600 per seconde. Hierdoor wordt de huid uitgedaagd om zich te herstellen en collageen te gaan aanmaken. Het effect van de microperforaties is een versnelde celdeling, waardoor de huid een nieuw laagje krijgt. Microneedling kan huidproblemen zoals acne, grove poriën, rosacea, pigment en fijne lijntjes doen verminderen. 
 

Wat kan ik verwachten van de microneedling behandeling? 

Als we huidproblemen zoals pigment of acne gaan behandelen, kan de huid rood kleuren en warm aanvoelen. Bij het behandelen van littekens en fijne lijntjes ontstaan minuscule puntbloedingen. De huid wordt direct na de Skinpen behandeling gekalmeerd met een verkoelende gel, waardoor het herstel meteen kan beginnen.

Na de eerste microneedling behandeling kan je huid iets gaan vervellen, kleine huidschilfers die je met een milde scrub mag verwijderen. Al vanaf de eerste behandeling is een verbetering van de huid te zien, die met elke behandeling duidelijker toeneemt.

Tijdens de eerste behandeling worden er vóór foto's gemaakt zodat wij het verbeterproces kunnen monitoren. Vooraf de behandeling zal de huidspecialist je goed informeren over de behandeling. De huid wordt gereinigd en onzuiverheden worden verwijderd. 

 

Is microneedling pijnlijk?

De microneedling behandeling kan op sommige delen van het gezicht een beetje pijnlijk zijn. Maar omdat we de Skinpen in beweging houden, is het goed te hebben. Een verdovende crème gebruiken we niet, omdat we zo minder controle hebben op de huidreactie.
 

Wat zijn de kosten van een microneedling behandeling? 

 • SkinPen 1ste behandeling € 195.00
  Dit is inclusief de nazorgkit van "Medik8" t.w.v. € 43.95
 • SkinPen opvolgbehandeling normaal € 195.00 nu voor € 175.00 incl. nazorg gel en serum voor de eerste 48 uur.

  Kuur SkinPen + Observ Basic t.w.v. € 85.00 in de maanden januari en februari
 • Kuur van 3 behandelingen normaal € 585.00 nu voor € 545.00
 • Kuur van 6 behandelingen normaal € 1170.00 nu voor € 999.00
  Dit is inclusief de nazorgkit van "Medik8" t.w.v. € 43.95 plus nazorg gel en serum na elke behandeling

Je kan ook de hals en decolleté laten behandelen in combinatie met het gezicht. 

 • Meerprijs SkinPen hals € 25.00
 • Meerprijs SkinPen decolleté € 50.00

 

Wil je enkel plaatselijk een litteken laten behandelen, dan kunnen wij dit combineren met een gezichtsbehandeling. We voegen dan de 'Microneedling Litteken' toe aan je gezichtsbehandeling. Uiteraard kan je de behandeling ook los reserveren. 

 • SkinPen litteken/pigmentvlek 1ste behandeling € 115.00 incl. nazorg gel en serum 
 • SkinPen litteken/pigmentvlek opvolgbehandeling € 85.00 

Een opvolgbehandeling is altijd na 4 weken. Het kan zijn dat de huidspecialist adviseert om er iets langer tussen te laten. Dit heeft dan te maken met de huidconditie.


Hoeveel behandelingen heb ik nodig? 

Het beste resultaat wordt bereikt met 6 behandelingen. Dit is echter ook afhankelijk van het huidprobleem en de huidverzorging die je thuis gebruikt. Voor een microneedling behandeling plannen we vooraf een intakegesprek, zodat we een passend advies kunnen geven. 

In de meeste gevallen behandelen we de huid om de vier weken. Afhankelijk van jouw huidtype kan het ook zijn dat de huidspecialist een tussenpozen van 6 weken adviseert. Dit heeft te maken met gewenst resultaat en huidconditie. 
 

Kan ik gewoon mijn eigen producten gebruiken tijdens de kuur?

Nee, tijdens de kuur zet je je eigen producten even aan de kant. Je gebruikt enkel de "nazorg kit" die de huidspecialist heeft geadviseerd en het meegeleverde kitje met gel en serum. Deze kit ontvang je bij je eerste behandeling. Een microneedling kuur is zeer intensief. We gaan jouw huid flink aan het werk zetten en daarbij hoort de juiste ondersteuning en nabehandeling. 

Voor- en naverzorging Skinpen behandeling

Contra-indicaties: 

 • Huidkanker
 • Open wondjes
 • Allergie voor roestvrijstaal
 • Bloeding(stoornis)
 • Zwanger
 • Geneesmiddel isotretinoïne
 • (actieve) herpes simplex

Ben jij benieuwd naar de SkinPen behandeling? Maak dan eerst een afspraak voor een gratis intake.

Foto's

Maak direct een afspraak