Bruidsmake-up

€ 175.00

De dag van je leven! Daar hoort natuurlijk een prachtige make-up bij, die bij jou past en je laat stralen als nooit tevoren. 

  • Proefmake-up
  • Jane Iredale
  • Professionele visagisten

Over onze Bruidsmake-up behandeling

Een bruidsmake-up die bij me past

Het is heel belangrijk dat je er op de dag van je leven prachtig uitziet, maar ook dat je jezelf nog herkent. Het is daarom belangrijk dat de visagiste luistert naar je wensen en tijdens de proefmake-up aanpassingen doet om tot de perfecte make-up voor jouw speciale dag te komen.

De één wil een hele uitgesproken make-up zoals smokey eyes en de ander misschien een mooie,  natuurlijke look in zachte tinten. Wij plannen altijd minimaal 4 weken vooraf een proefmake-up zodat we alle wensen kunnen bespreken en alvast oefenen voor de grote dag. 
 

Bruidsmake-up op locatie

Wij verzorgen de make-up op de dag zelf bij Pure. Hierdoor hebben wij altijd perfect licht, de juiste hoogte om te werken, alle kleuren binnen handbereik, geen last van mensen om je heen die de bruid van alles vragen en de serveren we de beste cappucino :)

Je kan uiteraard een vriendin of je moeder meenemen voor de gezelligheid. Maar we zouden ook hun make-up kunnen verzorgen. In de ochtend arriveer je bij Pure, neem je plaats en kun je nog even genieten van de rust. Kom lekker in je huispak, zodat je na de make-up direct in jurk kan vliegen. 

 

Welke make-up gebruiken we en waarom?

Wij gebruiken alle make-up van Jane Iredale. Deze minerale make-up is een aanvulling op je huidverzorging, bevat pigmenten die lang blijven zitten en heeft de prachtigste kleuren! Ben jij vaak allergisch voor make-up? Probeer dan Jane Iredale eens! Door de natuurlijke ingrediënten zien we vaak verbetering bij de huid en is de kans op een allergie zeer klein. 

 

Hoe maak ik een afspraak? 

Je kan ons natuurlijk altijd even bellen voor meer informatie, maar je mag ook langs komen om al je wensen te bespreken. Reserveer dan hier een gratis intakegesprek. 
 

Behandelingen

Bruids make-up

Deze dag, is zó belangrijk. Maar het is ook zó belangrijk dat jij je over je make-up geen zorgen hoeft te maken. Laat dat maar aan ons over!

Foto's