Kruidenpeeling

55 min. l  € 99.50

Decaar Algae Peeling werkt biologisch, biedt een 100% veilig behandelproces. De microvezels van het peelingpoeder doordringen de huid, verhogen de doorbloeding en de productie van nieuwe cellen. De kruidenpeeling is zeer effectief tegen acne, fijne lijntjes, pigmentvlekjes en een vette huid. 

  • Stimuleert celvernieuwing
  • Normaliseert pigmentatie en ouderdomsvlekken
  • Vermindert acne

Gratis Intake

Over onze Kruidenpeeling behandeling

Voor wie geschikt?

De kruidenpeeling is niet voor elk huidtype geschikt. Het kan zijn, dat je eerder wel een kruidenpeeling hebt gehad, maar na een bepaalde periode uw huidtype is verandert. Vooraf de behandeling beoordeelt de huidspecialist of de kruidenpeeling op dat moment een geschikte behandeling is voor jouw huid. 
 

Hoe werkt de kruidenpeeling van Decaar?

De kruidenpeeling is een biologische peeling op basis van algen en kruiden. Deze zeer werkzame ingrediënten dringen diep door in de huid. Voordat we de kruidenpeeling gaan aanbrengen, reinigen we het gezicht met de producten van Decaar en worden onzuiverheden verwijderd. We mengen de kruiden samen met een activator en warmen deze op, totdat de peeling klaar is voor gebruik. Afhankelijk van het huidtype, laten we de peeling 5 tot 10 minuten inwerken en masseren we deze licht in. Na de peeling kalmeren we de huid met het Calming mask en brengen we een dagverzorging en zonbescherming aan. 

Voor en nazorginstrusties, lees hier
 

Wat gebeurt er met mijn huid na een peeling?

De kruiden trekken in je huid en werken nog 24 uur door. Ze werken van binnen naar buiten en duwen op deze manier als het ware de oude huidcellen naar boven. Hierdoor kan je na een aantal dagen even last krijgen van een lichte afschilfering. Het resultaat daarna? Een instant glow.
 

Mag ik na de kruidenpeeling in de zon? 

Vermijd zon en zonnebank tien dagen na je kruidenpeeling. Jouw huid is na de peeling bezig zichzelf te vernieuwen en als je in de zon gaat, heb je kans op verbranding. Ook is je huid gevoeliger voor hyperpigmentatie. Om hyperpigmentatie te voorkomen is het bovendien heel belangrijk om dagelijks Oxygen Cream SPF 30 of BB Oxygen Cream SPF 50 te gebruiken. 


 

Kan ik gewoon mijn eigen producten gebruiken tijdens de kuur?

Tijdens de kuur zet je je eigen producten even aan de kant en gebruik je enkel de "nazorg kit" die de huidspecialist adviseert. 10 dagen na je kuur, kan je gewoon weer starten met je eigen producten. 

Wil je klein starten met productgebruik? Dan hebben we de "Delicate Experience Kit" voor jou. Dit is de minimale afname vóórdat we starten met een Kruidenpeeling kuur (2 behandelingen of meer). 

 

Wordt de kruidenpeeling vergoed door de zorgverzekering?

Het is afhankelijk van je zorgverzekering of de acne behandeling wordt vergoed. Onze schoonheidssalon is aangesloten bij het ANBOS en we zijn gespecialiseerd in acne behandelingen. Na de behandeling ontvang je een factuur, die je zelf kan indienen bij je verzekering. Maar check vooraf bij je zorgverzekering of jij hiervoor in aanmerking komt. 


Wat is de prijs van een kuur?

Een kuur bestaat uit drie behandelingen binnen 3 a 4 weken. We bieden twee kuren aan: 

Kruidenpeeling kuur Delicate kit € 372.50
Kruidenpeeling kuur Oxygen Kit € 431.80

Je kan samen met de huidspecialist de keuze maken welke nazorgkit het beste bij jouw huid past. Producten worden niet vergoed door de zorgverzekering, maar zijn wel inbegrepen bij de kuur. 

Foto's

Maak direct een afspraak