Kruidenpeeling

55 min. l € 98.50

Decaar Algae Peeling werkt biologisch, biedt een 100% veilig behandelproces. De microvezels van het peelingpoeder doordringen de huid, verhogen de doorbloeding en de productie van nieuwe cellen. De kruidenpeeling is zeer effectief tegen acne, fijne lijntjes, pigmentvlekjes en een vette huid. 

  • Stimuleert celvernieuwing
  • Normaliseert pigmentatie en ouderdomsvlekken
  • Vermindert acne

Gratis Intake

Over onze Kruidenpeeling behandeling

Hoe werkt de kruidenpeeling van Decaar?

De kruidenpeeling is een biologische peeling op basis van algen en kruiden. Deze zeer werkzame ingrediënten dringen diep door in de huid. Voordat we de kruidenpeeling gaan aanbrengen, reinigen we het gezicht met de producten van Decaar en worden onzuiverheden verwijderd. We mengen de kruiden samen met een activator en warmen deze op, totdat de peeling klaar is voor gebruik. Afhankelijk van het huidtype, laten we de peeling 5 tot 10 minuten inwerken en masseren we deze licht in. Na de peeling kalmeren we de huid met het Calming mask en brengen we een dagverzorging en zonbescherming aan. 
 

Wat gebeurt er met mijn huid na een peeling?

De kruiden trekken in je huid en werken nog 24 uur door. Ze werken van binnen naar buiten en duwen op deze manier als het ware de oude huidcellen naar boven. Hierdoor kan je na een aantal dagen even last krijgen van een lichte afschilfering. Het resultaat daarna? Een instant glow.
 

Voor wie geschikt?

Met de kruidenpeeling worden oude (dode) huidcellen verwijderd, waardoor nieuwe, jonge huidcellen aan de oppervlakte komen. Door deze celvernieuwing ontstaat huidverjonging. Fijne lijntjes en pigmentvlekjes vervagen. Het is dus een ideale peeling voor de ouder wordende huid, maar ook een perfecte behandeling tegen acne bij volwassenen.
 

Mag ik na de kruidenpeeling in de zon? 

Vermijd zon en zonnebank tien dagen na je kruidenpeeling. Jouw huid is na de peeling bezig zichzelf te vernieuwen en als je in de zon gaat, heb je kans op verbranding. Ook is je huid gevoeliger voor hyperpigmentatie. Om hyperpigmentatie te voorkomen is het bovendien heel belangrijk om dagelijks Oxygen Cream SPF 30 of BB Oxygen Cream SPF 50 te gebruiken. 


 

Wordt de kruidenpeeling vergoed door de zorgverzekering?

Het is afhankelijk van je zorgverzekering of de acne behandeling wordt vergoed. Onze schoonheidssalon is aangesloten bij het ANBOS en we zijn gespecialiseerd in acne behandelingen. Na de behandeling ontvang je een factuur, die je zelf kan indienen bij je verzekering. Maar check vooraf bij je zorgverzekering of jij hiervoor in aanmerking komt. 

Maak direct een afspraak