Biab Treatment

Voordelen van Biab Treatment:

  • Blijft langer zitten dan een gelcolor of nagellak
  • Verstevigd de nagel
  • Beschadigd de nagel niet zoals acryl
  • Glanzende nagels zonder strepen
  • Het is niet schadelijk voor je nagels
  • Kan in naturel of met een mooie gelcolor kleur

Over onze Biab Treatment behandeling

Over onze Biab Treatment

Nagelbijters en mensen met broze nagels opgelet! Er is een behandeling die je kan helpen aan mooie en stevige nagels. Deze behandeling heet BIAB – Builder In A Bottle. Deze behandeling is nog vrij nieuw in Eindhoven en omstreken maar bij Pure Beautycenter sinds kort ook toegevoegd aan onze behandelingen. Biab is steviger dan gelcolor maar veel beter voor je nagels dan bijvoorbeeld acryl. De nagels kunnen in een naturel Biab kleur worden gelakt, dat is onze Biab Treatment. Wil je een mooi kleurtje dan kies je voor Biab Treatment & gelcolor.

De versteviging die aangebracht zal worden blijft ongeveer 3-4 weken perfect zitten. Wil je ze toch eraf laten halen dan kan dat uiteraard in de salon of thuis met een soak off kit. 

Wij bieden de Biab treatment enkel aan met de "E-manicure" ook wel de Russian manicure genoemd. Hierdoor krijg je een heel strak effect! We behandelen de nagelriemen met een speciale frees waardoor je een langer nagelbed krijgt en we de Biab superstrak kunnen zetten. 

Behandelingen

60 min.
Biab Treatment l € 79.50

Verwijderen nagellak
Nagels in model vijlen

E-manicure (met frees)
Nagelriemolie

+
Biab

75 min.
Biab Treatment & Gelcolor l € 92.50

Verwijderen nagellak
Nagels in model vijlen

E-manicure (met frees)
Nagelriemolie
+
Biab
Gelcolor

45 min.
Biab remove & manicure l € 52.50

Biab verwijderen
Nagels in model vijlen
Nagelriemen verzorgen
Nagels lakken

Indien de Biab niet bij Pure is gezet, hanteren we een toeslag van € 8.50 

15 min.
Biab switch color l € 17.50

We zetten de Biab in een "nude tint". Maar we kunnen de Biab ook in een kleur zetten. Wil je bij de volgende afspraak een andere kleur? Dan verwijderen we de volledige Biab van de nagel. 

Wil je klant worden, maar zijn jouw Biab nagels niet bij Pure gezet? Dan beginnen we met een schone lei en verwijderen we de oude Biab. Zo kunnen we de mooiste nagels maken en garantie geven.

Belangrijk is dus om deze optie bij je behandeling te reserveren als je van kleur wil switchen of als je een Biab van een andere salon op de nagels draagt.