Biab Treatment

Voordelen van Biab Treatment:

  • Blijft langer zitten dan een gelcolor of nagellak
  • Verstevigd de nagel
  • Beschadigd de nagel niet zoals acryl
  • Glanzende nagels zonder strepen
  • Het is niet schadelijk voor je nagels
  • Kan in naturel of met een mooie gelcolor kleur

Over onze Biab Treatment behandeling

Over onze Biab Treatment

Nagelbijters en mensen met broze nagels opgelet! Er is een behandeling die je kan helpen aan mooie en stevige nagels. Deze behandeling heet BIAB – Builder In A Bottle. Deze behandeling is nog vrij nieuw in Eindhoven en omstreken maar bij Pure Beautycenter sinds kort ook toegevoegd aan onze behandelingen. Biab is steviger dan gelcolor maar veel beter voor je nagels dan bijvoorbeeld acryl. De nagels kunnen in een naturel Biab kleur worden gelakt, dat is onze Biab Treatment. Wil je een mooi kleurtje dan kies je voor Biab Treatment & gelcolor.

De versteviging die aangebracht zal worden blijft ongeveer 3-4 weken perfect zitten. Wil je ze toch eraf laten halen dan kan dat uiteraard in de salon of thuis met een soak off kit. 

Wij bieden de Biab treatment enkel aan met de "E-manicure" ook wel de Russian manicure genoemd. Hierdoor krijg je een heel strak effect! We behandelen de nagelriemen met een speciale frees waardoor je een langer nagelbed krijgt en we de Biab superstrak kunnen zetten. 

 

Wat maakt dat Pure wel Biab nagels zet, maar geen andere kunstnagels?

Allereerst bieden Biab-nagels verschillende voordelen ten opzichte van andere soorten nagelbehandelingen, zoals acrylnagels. Het grootste voordeel van Biab-nagels is dat ze minder schadelijk zijn voor de natuurlijke nagel dan acrylnagels. Biab-nagels worden namelijk gemaakt van een bouwgel die in één laag wordt aangebracht op de natuurlijke nagel. Deze gel zorgt ervoor dat de nagel sterker wordt en minder snel zal breken, zonder de natuurlijke nagel te beschadigen.

Een ander voordeel van Biab-nagels is dat ze sneller kunnen worden aangebracht dan acrylnagels. Dit komt doordat de bouwgel in één laag wordt aangebracht en geen uithardingstijd nodig heeft. Dit betekent dat je minder lang in de salon hoeft te zitten en sneller weer verder kan met je dagelijkse bezigheden.

Daarnaast zijn Biab-nagels duurzamer dan andere soorten nagelbehandelingen. Ze gaan namelijk langer mee en vereisen minder onderhoud dan bijvoorbeeld gelnagels. Hierdoor hoef jij minder vaak terug te komen voor een nieuwe behandeling en bespaart je tijd en geld.

Bij Pure Beautycenter zijn de nagelstylisten gespecialiseerd in het aanbrengen van Biab-nagels en hebben ze veel ervaring met deze behandeling. Dit betekent dat je als klant erop kan vertrouwen dat je nagels in goede handen zijn en dat je het beste resultaat krijgt.

Bij Pure Beautycenter wordt er bovendien veel aandacht besteed aan hygiëne. De nagelstylisten werken met steriele instrumenten en de salon wordt regelmatig grondig schoongemaakt. Hierdoor kan je veilig en hygiënisch je nagels laten behandelen.

Naast de Biab-nagels biedt Pure Beautycenter ook andere schoonheidsbehandelingen aan, zoals gezichtsbehandelingen, massages en waxen. Hierdoor kan je als klant bij één salon terecht voor verschillende soorten behandelingen en hoeft ze niet naar meerdere salons te gaan.

Behandelingen

60 min.
Biab Treatment l € 79.50

Verwijderen nagellak
Nagels in model vijlen

E-manicure (met frees)
Nagelriemolie

+
Biab

75 min.
Biab Treatment & Gelcolor l € 92.50

Verwijderen nagellak
Nagels in model vijlen

E-manicure (met frees)
Nagelriemolie
+
Biab
Gelcolor

45 min.
Biab remove & manicure l € 52.50

Biab verwijderen
Nagels in model vijlen
Nagelriemen verzorgen
Nagels lakken

Indien de Biab niet bij Pure is gezet, hanteren we een toeslag van € 8.50 

15 min.
Biab switch color l € 17.50

We zetten de Biab in een "nude tint". Maar we kunnen de Biab ook in een kleur zetten. Wil je bij de volgende afspraak een andere kleur? Dan verwijderen we de volledige Biab van de nagel. 

Wil je klant worden, maar zijn jouw Biab nagels niet bij Pure gezet? Dan beginnen we met een schone lei en verwijderen we de oude Biab. Zo kunnen we de mooiste nagels maken en garantie geven.

Belangrijk is dus om deze optie bij je behandeling te reserveren als je van kleur wil switchen of als je een Biab van een andere salon op de nagels draagt.