Pure massage

Pure massage l € 39.50

Een gelaatsmassage is heerlijk, een hoofhuid massage is zeer ontspannend, een bindweefselmassage geeft direct een mooi resultaat, stevige handen van een echte professional geven rust. Deze elementen hebben we met ons team samengevoegd en uitgewerkt tot een "next level" gelaatsmassage speciaal voor jullie, de "Pure massage".

Over onze Pure massage behandeling


Een massage is niet alleen ontspannend, het heeft ook tal van voordelen voor je gezondheid en welzijn. Een massage kan bijvoorbeeld helpen bij het verlichten van spanning en stress, het verbeteren van de bloedsomloop en het verminderen van pijn. Een gelaatsmassage is speciaal gericht op het gezicht, de nek en de schouders en kan helpen bij het verminderen van rimpels, het verbeteren van de huidtextuur en het verminderen van spanning in de gezichtsspieren

De gelaatsmassage bij Pure Beautycenter begint met het reinigen van het gezicht om eventuele make-up en onzuiverheden te verwijderen. Vervolgens wordt er een olie aangebracht op de huid om deze voor te bereiden op de massage. Hoe is jouw mood? En welke geur past daarbij? Jij mag zelf je olie van “Geurwolkje” selecteren.
 

Tijdens de massage wordt er gebruik gemaakt van verschillende massagetechnieken, zoals strijken, kneden en drukken, om de spanning in de gezichtsspieren te verminderen en de bloedsomloop te verbeteren. De masseuse begint meestal bij de armen en schouders en werkt dan langzaam naar boven toe, richting het gezicht. Hierbij wordt extra aandacht besteed aan de drukpunten in het gezicht, zoals de slapen en de kaaklijn. Ook maken we gebruik van onze bindweefselmassage techniek voor een liftend effect, direct na de behandeling.

Naast de gelaatsmassage wordt er bij Pure Beautycenter ook een hoofdhuidmassage toegepast. De hoofdhuidmassage is gericht op het verminderen van spanning in de hoofdhuid en het verbeteren van de bloedsomloop. Dit kan bijvoorbeeld helpen bij het verminderen van hoofdpijn en het verbeteren van de haargroei.

Kom jij binnenkort genieten van de “Pure massage”? Je kan deze massage ook als extra optie bij een gezichtsbehandeling reserveren. 

 

Behandelingen

25 min.
Pure massage

Reserveer hier jouw ultiem relaxmoment