Kennismaking

Adviesgesprek 15 min. l GRATIS

Heb je wat vragen voor ons, wil je even de sfeer proeven bij Pure of ben je benieuwd wat onze specialisten voor jouw huid kunnen betekenen? Kom dan langs voor een korte "kennismaking"

Over onze Kennismaking behandeling

Zijn er kosten verbonden aan deze kennismaking?

Nee, de kennismaking is geheel kosteloos en bovendien vrijblijvend. Het is een kort adviesgesprek om erachter te komen welke behandelmethode het beste bij jouw huidtype past en of je in aanmerking komt voor een bepaalde behandeling of vergoeding.
 

Wat kan ik verwachten van de kennismaking?

Uiteraard een lekkere kop koffie of thee en dan starten we met een aantal vragen, waarin we meer te weten komen over je dagelijkse routine op het gebied van huidverzorging en voeding. De huidspecialist kan hierdoor de nuttige informatie met je delen en je het juiste advies geven. Ook kan een bepaalde verwachting worden besproken tijdens de kennismaking.
 

Wanneer reserveer ik een kennismaking? 

Wanneer je twijfelt over welke behandeling(en) het beste geschikt zijn, is het verstandig eerst een kennismaking te reserveren. Maar ook als je vragen of twijfels hebt over je huid, kunnen we je op deze manier een goed advies geven. 

Bij twijfel over een ontspannende behandeling vooral gericht op de verzorging en massage, adviseren we om de ‘Behandeling in overleg’ te reserveren. 

 

Behandelingen

15 min.
Kennismaking

Kom kennismaken met ons en laat je informeren over de vele mogelijkheden betreft de behandelingen om je huid te verbeteren.