Bindweefsel massage

Bindweefsel massage l € 42.50

Maak kennis met onze nieuwste behandeltechniek

  • Verbetert de huidstructuur
  • Werkt op huidverjonging
  • Stimuleert doorbloeding

Over onze Bindweefsel massage behandeling

Bindweefselmassage

De bindweefselmassage is een uitstekende manier om je huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling.

Deze massage techniek is zeer geschikt als rimpel- en littekenbehandeling. Het is belangrijk dat de bindweefselmassage goed wordt uitgevoerd. De huidspecialiste past een speciale techniek toe, waarbij invloed wordt uitgeoefend op de middelste huidlaag. Door de diepe massage technieken die op het bindweefsel inwerken, vervormen de fibroblasten (bindweefselcellen) waardoor de huid aangezet wordt tot vernieuwing en daarmee samenhangende versteviging uitwerkt.

 

Wat is bindweefsel?

Bindweefsel is vergelijkbaar met het cement tussen de stenen van een huis. Door ons hele lichaam verbindt en ondersteunt het organen, gewrichten en spieren. Bindweefsel leidt ook bloedvaten en zenuwen naar de organen en beschermt tegen infecties. Ook hebben de cellen in bindweefsel een grote rol bij het wondgenezingsproces. Het onderhuidse bindweefsel isoleert warmte, slaat energie op en is verantwoordelijk voor het transport van zuurstof, voedings -en afvalstoffen.

 

Behandeling in kuurvorm

Voor optimaal resultaat zijn meerdere bindweefselmassages nodig. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel soepeler en de structuur van de huid gaat er steeds beter uitzien. De huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Afhankelijk van de doelstelling, behandelindicatie en de huidconditie wordt de behandelfrequentie vastgesteld.

 

Voor wie is deze behandeling geschikt? 

Voor iedereen die natuurlijke huidverbetering wil of preventief wil werken. Je ziet direct na 1 behandeling al resultaat, de huid ziet er vol en gelift uit. Voor een blijvend resultaat is een kuur essentieel, denk hierbij aan ongeveer 6 behandelingen.

 

Kan ik de bindweefsel massage combineren? 

Zeker! We adviseren zelfs om voor de eerste keer de "Bindweefsel massage" te combineren met een gezichtsbehandeling. Zo kunnen wij de huid ook goed reinigen en eventuele onderhuidse verstoppingen verwijderen. Dit zorgt voor een schone en frisse huid. 

Maak direct een afspraak