Skin Recovery

70 min. l € 110.00

Is jouw huid geïrriteerd en voelt deze trekkerig aan? Dan is waarschijnlijk je huid barriére beschadigd. Deze beschadiging komt veel voor bij droge huidtypes, maar ook bij een acne gevoelige huid. 

  • Geïrriteerde huid
  • Beschadigde huid
  • Acne 
  • Rosacea
  • Eczeem

Over onze Skin Recovery behandeling


De Skin Recovery Treatment is een unieke gezichtsbehandeling die speciaal is ontwikkeld om de huidbarrière te herstellen en te beschermen. Deze behandeling is bijzonder geschikt voor mensen met een gevoelige huid die last hebben van droogheid, roodheid of irritaties.

 

Wat kan ik van de behandeling verwachten?

De huidspecialiste gaat de huid reinigen met een milde reiniging en brengt daarna een enzymen peeling aan. Als de peeling zijn werkt doet, zal de huidspecialist een heerlijke schouder/nek massage geven. De onzuiverheden kunnen na de peeling verwijderd worden, zonder dat er huidschade zal ontstaan. 

Tijdens de Skin Recovery Treatment wordt ook gebruik gemaakt van het apparaat met dubbele ionisatie, ook wel naaldloos insluizen genoemd. De gel op basis van perfluorcarbon die diep in de huid wordt ingesluisd is rijk aan zuurstof en andere voedingsstoffen, die de huid nodig heeft om te herstellen en te vernieuwen. Door de gel in te sluizen wordt de huid intensief gevoed en gehydrateerd, waardoor deze weer gezond en stralend wordt.
 

Hoe werkt iontoforese? 

Een werkstof in een crème of serum is effectiever als deze de diepere huidlagen kan bereiken. Dit kan met behulp van iontoforese. Deze methode komt oorspronkelijk uit de medische sector. Het is een toedieningsvorm voor geneesmiddelen waarmee hoge concentraties van een medicament door middel van een lichte, haast onvoelbare stroom door de huid getransporteerd worden (transdermaal). 

Resulaat ?

Na de behandeling voelt de huid zacht, soepel en gerevitaliseerd aan. Bovendien zal de huidbarrière hersteld zijn, waardoor de huid beter beschermd is tegen invloeden van buitenaf. Voor een optimaal resultaat adviseren we de Skin Moisture IQ supplementen. 

Wil je ook de wenkbrauwen laten epileren of je bovenlip laten harsen? Reserveer deze optie er dan bij!

Kortom, de Skin Recovery Treatment is dé oplossing voor mensen met een gevoelige huid die op zoek zijn naar een effectieve behandeling om de huid te herstellen en te beschermen.

 

Maak direct een afspraak