Merken

Pure werkt met natuurlijke producten van zeer hoge kwaliteit. Het is een bewuste keuze om met ingrediënten te werken met als basis essentiële oliën en plantenconcentraten. Daarnaast hebben we kritisch geselecteerd op producten die niet op dieren zijn getest.

 • Natuurlijke ingrediënten
 • Dierproefvrij
 • Gratis advies

Mary Cohr

Mary Cohr bevat veel natuurlijke, actieve ingrediënten. De essentiële oliën van Mary Cohr worden gewonnen uit planten die groeien in de volle grond onder de zon. Hierdoor bevatten de essentiële oliën stimulerende eigenschappen die de huid nieuwe energie geven!

Schoonheidsverzorgingsproducten die zo dicht mogelijk bij de natuur blijven, zonder GGO (Genetisch Gemodificeerde Organismen) en zonder parabenen, zodat de huid zich kan voeden met de beste en meest actieve bestanddelen uit het hart van de planten. De producten zijn vrij van parabenen, genetisch gemanipuleerd plantenmateriaal, minerale oliën, synthetische filters en fenoxyethanol.

 

Medik 8

Medik8 is een wereldberoemd Brits cosmeceutisch huidverbeteringsmerk. Beautiful Skin for Life, dat is de missie van Medik8. Hiervoor hebben ze in 2009 de CSA Philosophy uitgevonden. Ze zijn niet voor niks leiders in vitamince C, zonbescherming specialisten en experts in vitamine A. Mega eenvoudig en wetenschappelijk onderbouwd - het werkt gewoon. Gebruik een vitamine C + zonbescherming voor overdag en vitamine A voor ‘s nachts. Zo zie je er op je vijftigste uit als veertig.

Medik8 heeft eigen laboratoria in het Verenigd Koninkrijk, hier worden ook hun producten gemengd en verpakt. Het is een anti-aging merk dat denkt als een natuurlijk merk. Het is diervriendelijk, parabeen vrij, SLS-vrij, vrij van ftalaten en palmolie.

 

Decaar

Decaar is een nieuw en modern cosmetisch merk dat is gebasseerd op de jarenlange ervaring en kennis van enkele van de meest geronomeerde cosmetische formuleerders in de industrie. In samenwerking met de kruidenpeeling zijn we in staat om de huid binnen 2 weken te vernieuwen en de celdeling te activeren. Door het gebruik van ingrediënten, zoals salicylzuur en paardenkastanje, wordt de doorbloeding gestimuleerd de celvernieuwing bevorderd. 
 

Jane Iredale

Laat je natuurlijke schoonheid stralen dankzij de gezonde minerale make-up van jane iredale.

Jane Iredale producten zijn bijzonder dankzij hun samenstelling. Minerale ingrediënten van de hoogste kwaliteit die tegelijk je huid verzorgen én beschermen. Je krijgt de mooiste resultaten dankzij de meest pure ingrediënten. De make-up is makkelijk aan te brengen, geeft een mooie dekking en heeft fijne texturen zodat jij elke dag weer straalt!

Wat maakt het verschil met make-upproducten die ik overal kan verkrijgen?

 • Natuurlijke ingrediënten van de hoogste kwaliteit voor het beste resultaat. Vrij van synthetische geur- en kleurstoffen en bewaarmiddelen.
 • Innovatieve formules die de strijd tegen huidveroudering aangaan, voor een mooie gezonde huid.
 • Trendy kleuren voor het creëren van de mooiste looks.
 • Aangepast aan jouw huidskleur, de huidverzorgende foundations zijn verkrijgbaar in een wijde verscheidenheid aan tinten.
 • Perfecte dekking van onzuiverheden en roodheden. Onze foundations en concealers geven een buitengewone dekking die je nauwelijks moet bijwerken.
 • Ontstekingswerend. Onze producten dragen effectief bij aan de gezondheid van de huid.
 • Niet comedogeen. De huid blijft ademen en functioneert normaal.
 • Zonnebescherming. De Skin Cancer Foundation raadt onze SPF producten aan als doeltreffende breed spectrum zonnebescherming.
 • Niet getest op dieren. Gecertificeerd door Leaping Bunny Program en PETA.
 • Minimaal risico op allergieën. Hypoallergeen en dermatologisch geteste formules die de huid niet irriteren.

 

OPI Pro Spa 

De enige manicure/pedicure skincare lijn die de technologie van gezichtsverzorging combineert met de manier waarop professionals handen en voeten behandelen. De luxe manicure & pedicure formules zijn speciaal ontwikkeld om de huid intensief te voeden en te beschermen. Voor de ontwikkeling van deze lijn is OPI een samenwerking aangegaan met dr. Zena Gabriel, een vooraanstaand dermatoloog en autoriteit in haar vakgebied. Dit heeft een productlijn opgeleverd van een hoge kwaliteit voor de ultieme wellnessbeleving, zowel in de salon als voor thuisgebruik.

De Pro Spa lijn bevat hoogwaardige ingrediënten en gebruikt technologieën die garant staan voor perfecte resultaten. "Pro Spa doet zoveel meer dan alleen maar heerlijk ruiken. We gebruiken ingrediënten en technologieën uit gezichtsverzorging om producten te ontwikkelen met dezelfde resultaten voor je handen en voeten."  - Dr. Zena Gabriel

 

MILU Sheetmask
Check de movie!