Nieuws

Zaterdag 23 maart 2019

Welke pedicure behandeling moet ik kiezen?

Pedicure Eindhoven

"Kan ik het beste naar een pedicure salon gaan of toch beter naar een pedicure praktijk aan huis?"

Als je op zoek gaat naar een pedicure salon in Eindhoven, kom je ongetwijfeld veel salons tegen. Elke website ziet er anders uit en elke salon biedt andere behandelingen. Ik denk dat je je eerst moet afvragen wat je belangrijk vindt, denk hierbij aan locatie, hygiëne, ervaring en gewoon pedicure of medisch. 

Bekijk eerst eens de onderstaande video voor meer uitleg:

 

Voetpedicure Eindhoven

In principe is een pedicure altijd voor de voeten, maar toch zeggen mensen vaak " voetpedicure". Wel is er verschil tussen een verzorgende voetbehandeling of een pedicure behandeling. Bij een pedicure verwijderen we eelt, likdoorns en ingegroeide nagels. Sommige specialisten bij Pure zijn opgeleid als medisch pedicure en kunnen ook een goed advies geven als je last hebt van je voeten. Bij de verzorgende voetbehandeling, zorgen we dat de teennagels netjes worden geknipt, nagelriemen worden verzorgt en geven de we voeten een behandeling met de voetvijl. Hierdoor zien en voelen ze weer als nieuw :) 

 

Wat is het verschil tussen een pedicure en spa pedicure? 

Bij een spa pedicure ervaart u net even wat meer luxe en verzorging aan de voeten. Bij Pure zou je eigenlijk kunnen zeggen dat we altijd een spa pedicure geven, omdat je vooraf met de voeten lekker in een warm voetenbad zit. Hierdoor kan eelt al iets zachter worden en weken de nagels schoon. Een voetenbad is sowieso wel even lekker, vooral als je na een lange dag werken of winkelen een behandeling hebt gereserveerd. Ook gebruiken we tijdens de behandeling de "Pro Spa lijn van O.P.I." Deze verzorgende producten kan je ook gebruiken voor thuis, om zo lang mogelijk te genieten van je zachte voeten. 

 

Vind jij hygiëne belangrijk? 

Wij vinden van wel! Daarom gebruiken we wegwerp mesjes waar we eelt en likdoorns mee verwijderen. De mesjes komen direct in contact met de huid en soms met bloed, dus deze gooien we na de behandeling in een speciale afval container. De instrumenten die we niet weggooien worden schoongemaakt met een desinfecterende zeep, daarna gereinigd in de ultrasoon en daarna minimaal 10 minuten ondergedompeld in alcohol 80%. Hierdoor kunnen we garanderen dat we geen bacteriën of schimmels over kunnen brengen. Ook gebruiken we handschoenen tijdens de pedicure en worden de voetenbadjes na elke behandeling gereinigd en gedesinfecteerd. En als je een schimmelnagel hebt, gebruiken we geen nagellak van ons. Je mag altijd zelf een nagellak mee nemen, zodat je toch met een leuke kleur op de nagels naar huis kan. 

Heb je nog vragen? Bel ons gerust 040 2029998