Huidverjonging eindhoven

Wilt u uw huid verjongen op een natuurlijke wijze?

Dan bent u bij Pure Beautycenter Eindhoven op het juiste adres. Wij bieden verschillende huidverjongende behandelingen aan en werken alleen met de best gediplomeerde schoonheidsspecialistes. Bent u benieuwd welke behandeling het beste bij u en uw huid past? Boek dan nu direct een GRATIS INTAKE gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken wij uw wensen en geven wij een advies op maat.

  • Gratis intake
  • Huid advies
  • Product advies
  • ANBOS geregistreerd
  • Ruime openingstijden
     

Gratis intake

Huidveroudering, wat houdt het precies in?


Heel ons lichaam veroudert, alle organen en daar ontkomt onze huid helaas niet aan. Je ziet bij elk persoon dat dit sterk per persoon verschilt. Dit komt doordat er verschillende factoren verantwoordelijk zijn voor de huidveroudering. Hierbij kunnen we onderscheid maken tussen intrinsieke en extrinsieke factoren. Het natuurlijke verouderings proces (intrinsieke veroudering) is het proces dat "vast ligt" in onze genen. Zo zien we dat het natuurlijke verouderings proces zorgt voor het ontstaan van fijne lijntjes, verminderde elasticiteit, verlies van collageen en de celvernieuwing neemt af. Extrinsieke factoren zijn factoren van buiten af, waar we voor een groot gedeelte dus zelf invloed op kunnen hebben. Denk hierbij aan UV-straling, roken en alcohol drinken. Deze factoren waar we zelf voor een groot gedeelte invloed op kunnen hebben, zorgen vaak voor het ontstaan van diepe rimpels, (bruine) verkleuringen en een "stugge" huidsctructuur.

 

Welke behandeling is het beste voor mijn huid?

Dit is een vraag die we vanuit afstand helaas niet kunnen beantwoorden. De gespecialiseerde dames van Pure beautycenter staan dan ook graag voor u klaar om een passend advies te kunnen geven. Wij bieden verschillende soorten huidverjongende/huidverbeterende behandelingen aan, dit omdat niet alle behandelingen bij iedereen het zelfde resultaat geven. Ons advies, kom eerst eens langs voor een gratis intake

Tijdens de intake vult u een vragenlijst in die we daarna samen bespreken. Naar aanleiding van uw wensen gaan we kijken welke huidverjongende behandeling het meest geschikt is voor uw huid. 

 

Wat mag ik verwachten?

We zullen samen een behandelplan op gaan stellen, hierbij bespreken we wat wij voor u in onze salon kunnen doen maar ook hoe u thuis aan huidverjonging kunt werken. U kunt helaas niet verwachten dat na één behandeling de huid geen rimpels meer vertoont, wij werken namelijk op een natuurlijke manier aan huidverjonging en gebruiken dus geen botox of fillers. Als u graag samen aan een natuurlijke huidverjonging wilt werken bent u bij Pure Beautycenter Eindhoven op het juiste adres!

Welke huidverjongende behandelingen bieden wij aan?