Dinsdag 29 maart 2022

Nina vertelt in deze blog haar ervaring met de Oxygeneo


Oxygeneo en Oxygeneo Plus, deze nieuwe behandelingsmethodes zijn sinds kort te ervaren bij Pure. Nina deelt graag haar ervaring met jullie!

 

Nina; Uiteraard was ik erg nieuwsgierig naar de behandeling(en) en vooral het resultaat. Ik neem je graag mee in mijn ervaring.

De belofte…

 

Een Oxygeneo behandeling zorgt voor:

 

  • Exfolliëren & hydrateren van de huid
  • Herstelt het volume van uw huid
  • Geeft een jeugdige uitstraling
  • Verhoogt de collageen productie
  • Reduceert hyper-pigmentatie
  • Verbetert de celvernieuwing
  • Vermindert zichtbaarheid van rimpels
  • Verbetert de huidtextuur
  • Vernauwt poriën

 

Al met al verwacht ik er veel van na deze belofte! Ook was ik erg benieuwd hoe de behandeling ging voelen. Ik houd niet van pijnlijke behandelingen (zoals de meeste) maar weet dat het voor een goed resultaat er soms wel bij hoort. Wie mooi wil zijn moet pijn lijden… Of toch niet? De Oxygeneo behandeling voelt heerlijk!

 

Loïs nam me mee in alle stappen met een uitleg van hoe en waarom en vroeg of het prettig aan voelde. Dit was gelukkig wel zo!

 

Ik zal bij het begin beginnen. We kozen voor de Oxygeneo Plus behandeling. Waarom? Ik wilde graag aan hydratatie maar ook anti-aging werken. Met de Oxygeneo Plus wordt de huid doormiddel van Tripllar radiofrequentie gelift.

 

De eerste stap is reinigen van de huid, dit vind ik zelf altijd fijn aanvoelen als de huid met reinigingscrème wordt ingemasseerd en daarna met een warme compres wordt verwijderd. Daarna wordt er een met een handstuk met een pod er op de huid diep gereinigd en geexfolieërt. Dit voelt als een peeling maar nog steeds erg zacht. Mijn huid werd er een beetje rood van, dit heb ik wel al snel met mijn gevoelige huid. Onzuiverheden werden verwijderd. Ook fijn als alle poriën helemaal schoon zijn. Ik voel me nu al helemaal fris!

 

Daarna worden er werkstoffen ingesluisd. Dit houdt in dat de werkstoffen veel dieper gaan dan wanneer je een crème op je gezicht aanbrengt. Ook dit voelt comfortabel aan.

 

De laatste stap is het liften van de huid. Dit gaat wederom met een handstuk net als bij het diepte reinigen en de werkstoffen insluizen. Hierbij wordt het handstukje warm. Loïs informeert geregeld of het nog prettig aanvoelt. Het wordt warm maar niet te warm. Het is prima te doen.

 

Er wordt afgesloten met een lekkere massage van mijn gezicht, schouders en nek. Dat is echt even ontspannen.

 

Als ik na de behandeling in de spiegel kijk zie ik een fris, beetje rood en ontspannen hoofd. Als ik beter kijk zie ik fijne lijntjes verdwenen en diepere lijntjes verminderd in mijn gezicht. Ook heb ik echt een frisse glow!

 

Loïs kan mij vertellen dat de komende dagen mijn huid alleen maar meer gaat stralen. Ik ben benieuwd!

 

Wat was dit een fijne behandeling met direct zichtbaar resultaat. Een echte aanwinst voor Pure om aan huidverbetering te werken. Ik ben fan!